Elérhetőségek

Korona Panzió***Étterem

Cím: 8380 Hévíz,
Széchenyi u. 43.
Telefon:
+3683540180
Fax: +3683540181
E-mail:
korona@hevizpanzio.hu
Megközelíthe... Nyitvatartás


Eleged van az unalmas ételekből?

2016.01.28. 14:37

Minden tavasszal eszembe jut kedves törzsvendégünk mondata, amikor félév után megérkezik első hosszú hétvégés pihenésére. Benyitja az étterem ajtaját és ezt mondja: „Meghoztam a tavaszt és a napfényt, mi az idei évi különlegesség?”

"Medvehagyma, bodza és árvácska" - válaszolom.

Örömmel kísérem megszokott asztalához és már mesélem is újdonságainkat. Az idei évben a tél nagyon hosszúra sikeredett, minden porcikánk vágyik a színekre, az illatokra, a melegre és a napfényre. A tavasz bővelkedik kincsekben, értékes alapanyagokkal ajándékoz meg bennünket, amit éttermünk séfje szívesen fel is használ vendégeink kényeztetésére. Az akácvirág, a spárga, a medvehagyma és a bodza igazán különleges csemege tavasszal, amelyek étlapunkon is megtalálhatóak szezonális kínálatunkban. 


Ha túl sokszor eszel köretként krumplit, akkor itt van az isteni, édeskés, könnyed párolt spárgánk, vagy a bazsalikomos spárgasalátánk.

Ha fontos számodra az, hogy amit eszel, ne csak finom, hanem egészséges is legyen, akkor kóstold meg medvehagymás, tökmagolajos friss tavaszi salátánkat!

Ha tudatosan kerülöd a tartósítőszerrel készült italokat, nálunk jó helyen jársz. Finom ételeink mellé házi készítésü szörpöt rendelhetsz, mint például a nagymamáink által oly sokszor készített bodzaszörpöt.

A menüt pedig zárja egy kis könnyed desszert. Kóstoltad már mézes akácparfénkat? 


És hogyan kerül a tányérra az árvácska az asztalra? Látványos díszítés formájában, hogy az étkezés ne csak az ízekről, a finomságról szóljon, hanem a színekről és a szépségről is.
 
Te már jártál nálunk?
Várunk szeretettel éttermünkben, ahol a teraszon, muskátlikkal körülvéve élvezheted a napsugarak lélek-és arcmelegítő hatását. 

Ne feledd! Korona Klubtagoknak 15% kedvezmény

Eleged van az unalmas ételekből?

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki!

Hozzászólok

!
!
!

!Kötelező elfogadni!


Vissza az előző oldalra!
Korona Panzió***Étterem - MagyarKorona Panzió***Étterem - DeutschKorona Panzió***Étterem - EnglishKorona Panzió***Étterem - čeština