Elérhetőségek

Korona Panzió***Étterem

Cím: 8380 Hévíz,
Széchenyi u. 43.
Telefon:
+3683540180
Fax: +3683540181
E-mail:
korona@hevizpanzio.hu
Megközelíthe... Nyitvatartás


Jól éreztük magunkat, jól ünnepeltünk!

2015.05.16. 13:04

Köszönjük a kiszolgálást és az élményt!

..és a vendégek felálltak az asztaltól, jókedvűen távoztak az étteremből. Egy hatfős család jött el születésnapot ünnepelni. Egész este beszélgettek, nevettek, láthatóan ajtón kívül hagyták a napi problémákat. Egymásra figyeltek és igazán jól érezték magukat. 

Az év 365 napján sokféle lehetőség kínálkozik arra, hogy Te is együtt legyél ismerős és ismeretlen emberekkel, együtt ünnepeljetek és közben finomságokkal kényeztessétek magatokat. Lehet szó családi programról, céges karácsonyi party-ról, gyerek zsúrról, mi készen állunk fogadásotokra.                                                                                                                                  

Séfünk ínycsiklandó fogásokkal, kollégáim és én pedig a vendégtér hangulatos díszítésével és barátságos, minőségi kiszolgálással tesszük különlegessé az alkalmakat. 

De mi van akkor, ha nincs semmilyen családi, baráti esemény, mégis szeretnél kimozdulni és kellemesen eltölteni egy szabad estét pároddal? Ti élményt kerestek, mi alkalmat adunk. 
Alkalmat arra, hogy új emberekkel ismerkedjetek meg, új ízeket kóstoljatok meg és közben érdekes körítésben egy kis kultúrával erősítsétek lelketeket.

Borvacsorákat szervezünk negyedévente, amelyre szeretettel várunk. 

Jól éreztük magunkat, jól ünnepeltünk!

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki!

Hozzászólok

!
!
!

!Kötelező elfogadni!


Vissza az előző oldalra!
Korona Panzió***Étterem - MagyarKorona Panzió***Étterem - DeutschKorona Panzió***Étterem - EnglishKorona Panzió***Étterem - čeština