Elérhetőségek

Korona Panzió***Étterem

Cím: 8380 Hévíz,
Széchenyi u. 43.
Telefon:
+3683540180
Fax: +3683540181
E-mail:
korona@hevizpanzio.hu
Megközelíthe... Nyitvatartás


Szeretnék egy jót enni!

2015.07.15. 19:43

Ismerőseim, barátaim, sőt még a családom körében is gyakran hallom ezt a mondatot. A hangsúly azonban nem is az evésen van, hanem a „jót enni” kifejezésen. Mert hol lehet jót enni? Otthon, mikor drága párunk ínycsiklandó ebéddel vagy vacsorával vár haza bennünket, vagy a nagyinál, mikor látogatóba megyünk hozzá. És finomat enni egy étteremben is lehet. 

A hévízi Korona Étteremben, melynek vezetését már 14 éve végzem, mindig az volt a célom, hogy ízletes, egyszerű – mondhatni hétköznapi ételeket – is kínáljunk vendégeinknek.
A harmonikus ízekhez, az ínycsiklandó falatokhoz azonban minőségi alapanyagokra van szükség. Ezért az étlapon kínált ételek elkészítéséhez mi is gyakran használjuk fel a Hévízen több mint egy éve sikeresen működő helyi termelői piacról beszerzett zöldségeket, befőtteket, gyümölcsöket. Az étterem szlogenje is ezt hangsúlyozza: „Helyben – helyiből...”. Én különösen szeretek piacon vásárolni, ahol mindig minőségi áruval találkozhatok, s nem utolsó sorban még alkudozni is lehet a kofákkal. 

 Jó tanács! A friss és értékes áru nem mindig egyenlő a széppel. Uborkából soha nem a     hosszú, egyeneset kell megvenni, hanem a ronda és göcsörtöset!

S ha már a zöldségeknél tartunk, megkérdezlek, mikor ettél utoljára egy igazi jó lecsót vagy egy jól elkészített medvehagyma levest? Nem tudod? Sebaj! Elég, ha azt tudod, hogy a Korona Étteremben Hévízen az ilyen egyszerű fogások, valamint a szezonálisan elkészíthető ételek is megtalálhatóak az étlapon.

Gyere el te is éttermünkbe egy hangulatos vacsorára vagy kezdd a napot nálunk egy nyugodtan elköltött reggelivel. Természetesen egy jópofa nasi-délutánra is bármikor beülhetsz hozzánk barátaiddal. Beszélgessetek és egyetek egy jót nálunk!

Az ízek mellett pedig élvezzétek a Korona Klubtagsággal járó kedvezményeket is.

Szeretnék egy jót enni!

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki!

Hozzászólok

!
!
!

!Kötelező elfogadni!


Vissza az előző oldalra!
Korona Panzió***Étterem - MagyarKorona Panzió***Étterem - DeutschKorona Panzió***Étterem - EnglishKorona Panzió***Étterem - čeština