Elérhetőségek

Korona Panzió***Étterem

Cím: 8380 Hévíz,
Széchenyi u. 43.
Telefon:
+3683540180
Fax: +3683540181
E-mail:
korona@hevizpanzio.hu
Megközelíthe... Nyitvatartás


Szüreti hangulatban

2016.09.06. 08:26

Folyik a must, jön a frissen sült pogácsa illata...
Hú, de szeretem!

Szeptember és október hónapban szinte minden ismerősöm arról mesél, hogy itt volt szüreten, ott volt szüreten, milyen klassz pálinkával indították a napot, milyen finom kalácsot és diós pogácsát ettek, nem is beszélve az igazi szüretes paprikás krumpliról és a jó hangulatról! Jó nekik, hogy ezt átélhetik! De mi van azokkal, akiknek nincs lehetőségük szüretelni menni? Mi rájuk gondoltunk akkor, amikor elhatároztuk, hogy éttermünket szüreti hangulatba öltöztetjük és minden, ami ehető-iható, a szürettel lesz kapcsolatos. 

Lesz miniprés, finom bor (többféle színben és ízben!), pálinka, édes must és friss szőlőlé idei szőlőből. Közben pedig degeszre eheted magad a finomabbnál finomabb házias készítésű szüreti finomságokból. A hagyományos ételekből, kelt tésztákból álló szüreti batyu mellett igazi őszi csemegéket is készítünk, hogy teljes legyen az élmény. A mascarpone-val készült fahéjas szilvakrémlevest a részeges szűzérmék követik, szalonnagallérban, szilvaraguval és házi krokettel. S mivel e nemes étel is kívánja a jó kis szilvapálinkát, így nyakon is öntjük őket.

Belekóstolnál egy kicsit Te is? Szervezd össze barátaidat és gyertek el hozzánk egy szüreti vacsorára! Amíg jó idő van, akár a teraszon is folyhat a bor, a must, a pálinka!

Szüreti hangulatban

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki!

Hozzászólok

!
!
!

!Kötelező elfogadni!


Vissza az előző oldalra!
Korona Panzió***Étterem - MagyarKorona Panzió***Étterem - DeutschKorona Panzió***Étterem - EnglishKorona Panzió***Étterem - čeština