Különleges élményben lesz részetek! Foglalj most szobát!
továbbFolyik a must, jön a frissen sült pogácsa illata...
Hú, de szeretem!
Szeptember és október hónapban szinte minden ismerősöm arról mesél, hogy itt volt szüreten, ott volt szüreten, milyen klassz pálinkával indították a napot, milyen finom kalácsot és diós pogácsát ettek, nem is beszélve az igazi szüretes paprikás krumpliról és a jó hangulatról! Jó nekik, hogy ezt átélhetik! De mi van azokkal, akiknek nincs lehetőségük szüretelni menni? Mi rájuk gondoltunk akkor, amikor elhatároztuk, hogy éttermünket szüreti hangulatba öltöztetjük és minden, ami ehető-iható, a szürettel lesz kapcsolatos.
Lesz miniprés, finom bor (többféle színben és ízben!), pálinka, édes must és friss szőlőlé idei szőlőből. Közben pedig degeszre eheted magad a finomabbnál finomabb házias készítésű szüreti finomságokból. A hagyományos ételekből, kelt tésztákból álló szüreti batyu mellett igazi őszi csemegéket is készítünk, hogy teljes legyen az élmény. A mascarpone-val készült fahéjas szilvakrémlevest a részeges szűzérmék követik, szalonnagallérban, szilvaraguval és házi krokettel. S mivel e nemes étel is kívánja a jó kis szilvapálinkát, így nyakon is öntjük őket.
Belekóstolnál egy kicsit Te is? Szervezd össze barátaidat és gyertek el hozzánk egy szüreti vacsorára! Amíg jó idő van, akár a teraszon is folyhat a bor, a must, a pálinka!
Még nem szólt hozzá senki! |
---|