Elérhetőségek

Korona Panzió***Étterem

Cím: 8380 Hévíz,
Széchenyi u. 43.
Telefon:
+3683540180
Fax: +3683540181
E-mail:
korona@hevizpanzio.hu
Megközelíthe... Nyitvatartás


Hévízi gyógyszolgáltatások

Hévíz évszázadok óta áll a gyógyítás szolgálatában és adja vissza sokak egészségét évről évre.

A világszerte híres és elismert hévízi gyógyászat 3 fő elemre épül:

1. hévízi gyógyiszap

2. melegvizes hévízi tó

3. mediterrán klíma

A világban Új-Zélandon található a hévízi tóhoz hasonló melegvizes termáltó, mely azonban abban különbözik Hévíztől, hogy annak hőfoka miatt nem alkalmas gyógyászati célokra.

Te már próbáltad a hévízi gyógykezeléseket?

Ne késlekedj! A modernkori "betegségek" gyógyítására is kiválóan alkalmas a hévízi terápia. Ilyen jelenség a stressz, a kimerültség, az állandó ülőmunkából adódó váll-és hátfájás, melyet nem gyógyítani kell, hanem inkább a megelőzni.

A hévízi gyógykúrában lévő mechanoterápiás, elektroterápiás és fizikoterápiás kezelések hatékony kombinációjával eredményes lesz a hévízi kúra. A legismertebb gyógykezelés a dr. Moll Károly által feltalált súlyfürdő, a hévízi iszappakolás és a fürdőkúrából, ami napi 30 perces fürdést jelent a hévízi tóban.

Aki gyomorpanaszokkal érkezik Hévízre, azok számára az ivókúrát ajánljuk.

A kúra a betegség fajtájától függően lehet gyógyító gyógykúra, preventív kúra, ami kortól és nemtől függetlenül szinte mindenk felnőtt korosztálynak ajánlott.

Ismerd meg a hévízi gyógykezeléseket és tapasztald meg jótékony hatásukat. Válassz bennünket, a Korona Panzió kényelmi szolgáltatásait és barátságos vendégszeretetét!

Hévízi gyógyszolgáltatások


Vissza az előző oldalra!
Korona Panzió***Étterem - MagyarKorona Panzió***Étterem - DeutschKorona Panzió***Étterem - EnglishKorona Panzió***Étterem - čeština