Különleges élményben lesz részetek! Foglalj most szobát!

Különleges élményben lesz részetek! Foglalj most szobát!

Foglalj asztalt a 83/540-180-as telefonszámon vagy e-mailben!

Elérhetőségek

Korona Panzió***Étterem

Cím: 8380 Hévíz,
Széchenyi u. 43.
Telefon: +3683540180
Fax: +3683540181
E-mail: korona@hevizpanzio.hu
Megközelíthe...

Megközelíthetőségek

Megközelíthetőség:

GPS koordináta: 46.7895079578, 17.1811151505

 

 

Nyitvatartás

Nyitvatartás

Panziónk egész évben nyitva tart.
Éttermünk minden nap 10-22 óra között tart nyitva.Vendégvélemények


"Minden a legnagyobb rendben zajlott.
A gyerekeimnek vásároltam az utalványt, a pici baba miatt csak későbben tudták igénybe venni, de mindenben maximálisan a segítségünkre voltak, minden kérésünket figyelembe vettek.
Nagyon jól érezték magukat.
Köszönet a nagyon kedves recepciós hölgynek, és köszönet a finom ételekért.
Kívánunk nagyon sok ilyen elégedett vendéget sok szeretettel."
(Csonkáné)

 

2Az étterem/panzió tulajdonosa rendkívül kedves, figyelmes, türelmes segítőkész volt. Igazán "otthonos" légkört teremt a vendégek számára. A szobaasszony alapos takarítást végzett, és nagyon kedves, segítőkész. A panzió szép, modern bútorokkal berendezett, nagyon kényelmes, és komfortos volt minden. A svédasztalos reggeli kifogástalan, rendkívül széles választékú. A harmadik napon egy "helyettesítő" pincér dolgozott az étteremben. Ő folyamatosan figyelte a svédasztalt, mit kell pótolnia, előre köszönt a beérkező reggelizőknek, majd menet közben jó étvágyat kívánt. Véleményünk szerint, ilyen egy kifogástalan, tökéletes "pincér attitűd". Köszönjük nekik a kellemes pihenést! " (xxx)

 

"Hosszas tervezgetés után jutottunk el Hévízre. Sajnos csak egy hosszú hétvégét töltöttünk el a panzióban, de legközelebb biztosan tovább maradnánk. Ami nekünk nagyon tetszett, az a profi személyzet, a szépen, igényesen tálalt finom ételek és a barátságos, szinte már családias hangulat. A szállás és ellátás színvonala több 4csillagos szálloda minőségét meghaladta. Korábban Hévíz nekünk a "Palace Hotel parkolási díler históriái" miatt a nagy ívben elkerülendő várost jelentette. A Korona Panzió segített visszaszerezni a bizalmunkat, ezért különösen hálásak vagyunk." (Mcurie)
Vissza az előző oldalra!
Korona Panzió***Étterem - MagyarKorona Panzió***Étterem - DeutschKorona Panzió***Étterem - EnglishKorona Panzió***Étterem - čeština